Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kavala

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kavala inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kavala miniguide

Kavala

Bilutleie Kavala

Havnebyen Kavala ligger nord i Hellas, og er hovedstad i regionen «Øst-Makedonia og Thrakien». Byen har 154.600 innbyggere (2009) og ligger ved Kavalabukten, rett overfor øya Thasos.

Den vestlige delen av Kavala er en moderne by  med kjøpesentre og butikker. På østsiden finner man den gamle bydelen med historiske hus, små hager og trange smug. Byens pittoreske havn med sine fargerike fiskebåter er et samlingspunkt for turister.

Byen har en rekke minnesmerker fra tiden under tyrkisk herredømme (perioden 1378 – 1912), bl.a. en bysantinsk festning som ligger på toppen av en høyde –  med fantastisk utsikt over byen og havnen. Gjennom byen (og festningen) går det en akvedukt fra romertiden som ledet vannet til festningen.

Andre turistattraksjoner i Kavala: et arkeologisk museum – med funn fra både neolittisk tid og bronsealderen, Tobakkmuseum og Folkemuseum. Kavala er også fødeby til Muhammed Ali  (1769 – 1849), som blir regnet som grunnleggeren av det moderne Egypt, og en statue står oppført i byen.

Nærmeste flyplass er Kavalas Internasjonale Lufthavn – «Megas Alexandros» – som ligger litt sørøst for sentrum

Norsk bokmål