Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Korfu Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Korfu Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Korfu Lufthavn miniguide

Korfu Lufthavn
Bilutleie Korfu Lufthavn – Foto: © Magnus Manske

Corfu Ioannis Kapodistrias Internasjonale Flyplass ligger 3 km sør for byen Korfu og en halv kilometer nord for Pontikonisi. Fra morgenen av og til midt på dagen går det en buss hver halvtime mellom Korfu og flyplassen, ellers går den hver time. Det er mulig å leie bil på flyplassen, leiebilfirmaene er Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Korfu Lufthavn er først og fremst destinasjon for charterflyselskaper. Trafikken er størst mellom april og oktober og i løpet av ukedagene. Den flyr også rutefly til 9 ulike internasjonale destinasjoner, de fleste ligger i Tyskland.

Flyplassen har en døgnåpen restaurant, som kun er åpen i sommerhalvåret, og fire barer og kafeer. Den har også minibank, apotek, taxfree og flere reisebyråer.

Ariti Hotell ligger like ved flyplassen.