Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Korfu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Korfu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Korfu miniguide

Korfu

Bilutleie Korfu

Korfu (Kérkyra), som er den nordligste av De joniske øyene, er et av de mest populære turistmålene i Hellas. Den ligger nær fastlandet – rett utenfor grensen mellom Hellas og Albania – og har et areal på 260 km2. Det totale innbyggertallet er ca. 120.000 – hvorav rundt 40.000 bor i hovedstaden Korfu by, som ligger midt på øyas østkyst. Den er for øvrig også administrativt sentrum for distriktet (prefekturet) Kérkyra.

Som så mange av de greske øyene, er også Korfu dominert av fjell (høyeste topp: 906 m.o.h.). Langs kysten er det imidlertid strekninger med mange flotte strender, gode havner og idylliske landsbyer – noe som selvsagt virker forlokkende på mange turister.

Korfu har hatt en lang og turbulent historie, og det finnes derfor mange bevarte borger og festningsanlegg på øya. To av de mest besøkte festningene ligger rundt Korfu by – begge fra middelalderen: Palaio Frourio (som er eldst) og Neo Frourio. Innenfor festningene ligger «Gamlebyen» – hvor det er spesielt mye praktfull venetiansk arkitektur. Hele «Gamlebyen» står på UNESCOs verdensarvliste. Også andre steder på Korfu finnes det populære arkitektoniske attraksjoner – bl.a. det staselige palasset Achilleion fra 1890-årene, ca. 7 km sør for Korfu by.

Flyplassen Corfu Internasjonale Flyplass, «Ioannis Kapodistrias», ligger 3 km sør for hovedstaden

Norsk bokmål