Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Galway

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Galway inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Galway miniguide

Galway

Bilutleie Galway

Galway er en by på Irlands vestkyst ved Galway Bay. Byen som er Irlands fjerde største, ligger  nær munningen av Corrib-elven. Byen har rundt 66.000 innbyggere.

Byen ble etablert på 1400-tallet av kong Richard den andre, og var lenge Irlands hovedsete for handelen med Spania og Frankrike. Spanskehandelen er fremdeles synlig i byens arkitektur. St. Nicholas kirken fra 1320 er et eksempel på dette, og landets eldste middelalderkirke som fortsatt er i bruk. Selveste Christopher Columbus skal også ha besøkt Galway, før han la ut på en reise til Island eller Færøyene. Byen har en kompakt bykjerne med mange puber. Om sommeren kan du oppleve Galway’s Arts festival som er kjent for Macnas-paraden. Byen har også Galwart bymuseum som viser byens  historie. Galway har et mildt, fuktig og temperert klima med gjennomsnittstemperatur i januar på 6.8 grader og 16 grader i juli.

Galway Airport ligger seks kilometer øst for byen ved Carnmore.

Norsk bokmål