Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Borgarnes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Borgarnes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Borgarnes miniguide

Borgarnes
Bilutleie Borgarnes

Borgarnes er en by på en halvøy ved Borgarfjordur på Island, 60 kilometer nord for hovedstaden Reykjavik.Borgarnes er sentrum i Borgarbyggd kommune. I 2009 bodde det ca. 2.000 innbyggere her. Borgarnes har veiforbindelser til resten av landet gjennom Islands nest største bro: Borgarfjardarbru.

Borgarnes ble først nevnt i Egil Skallagrimssons saga, men byen var da kjent under navnet Digranes. Egils far, Skallagrim Kvedlulfssons, gravhaug ligger i Borgarnes sentrum. Egil selv var tidligere eier av gården Borg. På kirkestedet Borg a Myru utenfor sentrum står det en skulptur over Egil Skallagrimsson. Den er laget av skulptøren Asmundur Sveinsson. Borgarnes byr på flere kunst-, natur- og kulturhistoriske severdigheter foruten landets naturskjønne omgivelser. Byen har kunstmuseum, natur- og kulturhistorisk museum. Borgarnes har også en golfklubb.

Nærmeste flyplass er Keflavik flyplass i Reykjavik, 69 kilometer unna.