Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Avezzano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Avezzano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Avezzano miniguide

Leiebil Avezzano
Bilutleie Avezzano

Avezzano ligger i landets sørlige del og tilhører provinsen L´Aquila som er en del av regionen Abruzzi. Avezzanos beliggenhet er omtrent midt i landet og det er ca. 100 km til Adriaterhavskysten og rundt 120 km til vestkysten og Tyrrenhavet. Hovedstaden i Italia Roma befinner seg omtrent 100 km vest for Avezzano som hadde et innbyggertall på ca. 40 000 i 2007.

Hele byen ble ødelagt under et jordskjelv i 1915 hvor bare Casa dei Palazzi og deler av Orsini-Colonna Castle ble stående. Slottet er renovert og huser i dag store arrangementer og Gallery of Modern Art. På 1800-tallet ble Fucino-innsjøen ved byen drenert og det ble da funnet skulpturer og gravsteiner fra både romertiden og middelalderen som kan sees på Lapidary Museum. Etter jordskjelvet ble Avezzano bygd opp med brede og rette gater samt mange grøntområder, noe som gir byen et moderne og luftig preg.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport er Italias største flyplass og ligger ca. 140 km vest for Avezzano.