Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bergamo Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bergamo Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bergamo Lufthavn miniguide

Leiebil Bergamo Lufthavn
Bilutleie Bergamo Lufthavn

Bergamo Lufthavn (BGY) offisielt kalt Orio al Serio Internasjonal Lufthavn, ligger i underkant av 4 km fra Bergamo og 45 km fra Milano. Det er god bussforbindelse mellom Bergamo og flyplassen. Fra jernbanestasjonen i Bergamo er det enkelt å komme seg videre til Milano. Bilutleieselskapene som finnes på flyplassen i ankomsthallen er Autoeuropa, Avis, Europcar, Hertz, Locauto Tirreno, Maggíori og Sixt.

I 2009 var 7,160,008  passasjerer innom Bergamo Lufthavn. 12 ulike flyselskaper betjener flyplassen, først og fremst lavprisselskaper, og Ryanair er det viktigste selskapet. Milano har to flyplasser som ligger nærmere byen, men mange bruker også Bergamo Lufthavn for å reise til Milano på grunn av lavere priser.

Bergamo Lufthavn har et godt utvalg av butikker, det er mulig å få kjøpt italiensk mote og lokale produkter. Det finnes også et godt utvalg av spisesteder, legekontor, apotek, minibank og en VIP-lounge som er åpen for alle mot et gebyr. Det er ingen hoteller på flyplassen.