Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bergamo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bergamo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Det er svært populært å leie bil i Nord-Italia, og de fleste velger å bestille leiebilen før avreise. Ved å forhåndsbestille leiebil, vil man kunne velge akkurat den biltypen man ønsker, samtidig som man sparer både tid og penger. Skal man reise med fly til Bergamo, vil det være mest naturlig å hente leiebilen når man ankommer flyplassen. Bergamo er et flott utgangspunkt dersom man vil dra på korte eller lengre bilturer – og utforske mer av i Nord-Italia.

Bergamo miniguide

Leiebil Bergamo
Bilutleie Bergamo

Bergamo ligger 50 kilometer nordøst for Milano ved foten av Alpene. Byen har en befolkning på ca. 113.000.

På romertiden het byen Bergomum. Byen er en vakker by i Alpene som består av to byer: gamlebyen citta alta er plassert øverst, og den nye byen citta bassa ligger i lavlandet. Bergamo har mange vakre bygninger fra middelalder- og renessansetiden. I gamlebyen finner vi det gamle bysenteret med Piazza Vecchia og Italias eldste rådhus. Her ligger Palazzo della Ragione fra 1200-tallet, og Palazzo della Biblioteca. Andre severdigheter inkluderer kirken Santa Maria Maggiore fra 1137 med Donzettis grav og kapellet Colleoni. Besøkende kan ta funicularen fra citta bassa til citta alta, eller besøke fjellandsbyen San Vigilio, med fantastisk utsikt og slottsruiner. Bergamo ligger nær skidestinasjoner og innsjøen Iseo.

Milanos Bergamo flyplass og Orio al Serio ligger begge fire kilometer utenfor Bergamo sentrum.

Bergamo og Bergamo Lufthavn er en av de mest populære destinasjoene i Italia å bestille leiebil på. Vi tilbyr et bredt utvalg av leiebil i Bergamo som passer de fleste formål og budsjett. Prøv søkemotoren over og få et overblikk over det brede utvalget og de lave prisene på bilutleie i Bergamo.

Flyplass

Bergamo Airport – Orio Al Serio (BGY) er en internasjonal flyplass, som ligger 6 km sørøst for Bergamo bysentrum. Lufthavnen betjenes først og fremst av lavprisselskaper. Ved ankomsthallen har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Avis, Auto Europa, Budget, Europcar, Locauto, Maggiore og Sixt.

Parkering

Parkering i Città Alta (Den Øvre Byen)

Å utforske den bilfrie gamlebyen i Città Alta er en fryd, men parkering her kan være utfordrende. Vi anbefaler at du finner parkeringsplasser nedenfor bymurene, slik at du kan nyte en pittoresk tur opp til byen eller ta taubanen.
Piazza della Libertà Parking: Dette er et godt valg for de som ønsker å parkere leiebilen i nærheten av taubanen. Det er en åpen parkeringsplass med begrensede plasser, så kom tidlig.
Parcheggio di Via Vittorio Emanuele II: Dette er et annet praktisk sted, en kort spasertur fra taubanestasjonen.

Parkering i Città Bassa (Den Nedre Byen)

Hvis du planlegger å tilbringe tid i Città Bassa, eller den nedre byen, er det flere alternativer for langtidsparkering.

Parcheggio Palafrizzoni: Dette parkeringshuset ligger praktisk til for de som vil utforske sentrum eller ta toget til andre destinasjoner.
Parcheggio Stazione: Direkte ved siden av Bergamo togstasjon, perfekt for reisende som benytter toget.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i Bergamo kan man ta hyggelige dagsturer til andre større byer – og motemetropolen Milano ligger 58 km sørvest for bysentrum i Bergamo. Andre større byer er Verona (117 km), Torino (185 km) og Genova (203 km).

Nord-Italias veinett er godt utbygd, og det er motorveier mellom de fleste større byer. Med Bergamo som base, kan man også besøke Gardasjøen – som er Italias største innsjø. Sommerstid er det flotte bademuligheter her, og langs hele innsjøen ligger trivelige landsbyer. Gardasjøen befinner seg 85 km øst for Bergamo. Ønsker man å oppleve Bergamo-Alpene, kan man kjøre til vintersportsstedet Foppolo, som ligger 57 km nord for Bergamo. Foppolo har flotte skibakker- og løyper om vinteren, og sommertid kan man spasere i naturskjønne omgivelser med små innsjøer og bekker.