Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cagliari

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cagliari inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cagliari miniguide

Leiebil Cagliari
Bilutleie Cagliari

Cagliari er hovedstad på øyen Sardinia, Middelhavets nest største øy. Cagliari ligger på sørkysten av øyen og er Sardinias viktigste havneby. Her bor ca. 165.000 innbyggere, 300.000 med forsteder.  Byen har fergeforbindelse til Tunis, italienske Palermo og Civitavecchia.

Den italienske havnebyen ble grunnlagt av fønikerne, og ble siden et viktig kartagisk punkt på øyen Sardinia. Byen ble erobret av romerne 238. f. Kr., og av vandalene i 454. Byen har et arkeologisk museum, Museu Archeologico Nazionale som bl.a. har en bronsestatue fra 5000 f. kr. Museet Pinacoteca Nazionale di Cagliari viser områdets kunst- og våpenhistorie, mens Raccolta di Cere Anatomiche har flere skremmende voksmodeller. Byen har flere kartagiske og romerske ruiner i byen, som ble utsatt for store bombeangrep under andre verdenskrig. Cagliari har også attraksjoner som katedralen Santa Cecilia fra 1300-tallet og  San Saturnino kirken, og de vakre strendene Poetto og Calomosca

Flyplassen Cagliari-Elmas er nærmeste lufthavn, ca. fem kilometer utenfor sentrum.