Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cassino

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cassino inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cassino miniguide

Leiebil Cassino
Bilutleie Cassino

Cassino har en sørlig beliggenhet i regionen Lazio og tilhører provinsen Frosinone. Byen ligger mellom storbyen Napoli og hovedstaden Roma med ca. 100 km til Napoli i sørvest og omtrent 130 km til Roma i nordvest. Området befinner seg i fjellkjeden Appenninene og byen ligger ved sammenløpet av elvene Rapido og Liri. I 312 f. Kr. ble det bebodde området Casinum underlagt romerne, og i dag ligger innbyggertallet på litt over 30 000 (2007).

Cassino ligger ved foten av fjellet Monte Cassino og er kjent for benediktinerklosteret som troner over byen på toppen av fjellet. Klosteret ble grunnlagt i 529, men ødelagt av bomber under 2. verdenskrig. Slaget om Monte Cassino var en hard kamp mellom de allierte og Tyskland på grunn av den strategiske plasseringen ved Roma, og gamlebyen ble totalskadd under slagene. Klosteret ble renovert og byens katedral gjenoppbygd etter krigen.

Capodichino Airport er en internasjonal flyplass som tilhører Napoli og befinner seg ca. 95 km sør for Cassino.