Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Imperia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Imperia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Imperia miniguide

Leiebil Imperia
Bilutleie Imperia

Imperia er hovedstaden i provinsen med samme navn som ligger på den italienske rivieraen og målte et innbyggertall på over 40 000 i 2008. Byen tilhører den smale regionen Liguria som befinner seg nordvest i Italia og grenser til Frankrike i vest. Imperia ligger i den sørvestlige delen av regionen og grenser til Liguriahavet som er en del av Middelhavet, mens den franske grensen er å finne ca. 50 km unna byen.

Imperia er hovedsakelig et feriested på grunn av sin ypperlige plassering ved Liguriahavet, og byen lever for det meste på turisme. Det er ikke bare strender og det fristende havet som trekker besøkende, men området er også kjent for å tilby gode vinteraktiviteter. I området kan man også besøke gamle kirker som San Maurizio-katedralen fra 1700-tallet samt museer som et marinemuseum og et olivenmuseum.

Det er omtrent 100 km til både den franske flyplassen Nice Côte d’Azur Airport i vest og til Genoa Cristoforo Colombo Airport i øst.