Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Isernia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Isernia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Isernia miniguide

Leiebil Isernia
Bilutleie Isernia

Isernia er hovedstaden i provinsen med samme navn som tihører regionen Molise som befinner seg i den sørlige delen av Italia og grenser til Adriaterhavet i øst. Isernia ligger i det nordvestre hjørnet av regionen og har en sentral beliggenhet i landet, og det er omtrent 180 km til den italienske hovedstaden Roma i nordvest. Isernia er en gammel by som ble kolonisert av romerne i 263 f. Kr under navnet Aesernia, og i dag ligger innbyggertallet på litt over 20 000 (2008).

Isernia har blitt utsatt for jordskjelv og bombing under 2. verdenskrig, men fortsatt er mye av den gamle bydelen intakt med severdigheter som Fontana Fraterna. Fontana Fraterna er en fontene som ble bygd på 1200-tallet og består delvis av rester etter romerske byggverk. Noe som også bør sees er La Pineta som er et stort arkeologisk område med beinrester og redskaper av stein.

Naples Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 100 km sør for Isernia.