Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Matera

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Matera inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Matera miniguide

Leiebil Matera
Bilutleie Matera

Matera ligger i Sør-Italia og er hovedstaden i provinsen Matera. Byen befinner seg i regionen Basilicata som grenser til Det ioniske hav i sør og til regionen Apulia som ligger på Italias hæl, i øst. Matera ligger i fjellkjeden Appenninene og det er ca. 250 km til storbyen Napoli som er å finne på vestkysten. Matera ble angivelig grunnlagt av romerne i det 3. århundret f. Kr, og i dag bor det omtrent 60 000 innbyggere her (2008).

Den historiske bydelen antas av noen å være en av de første bosettingene i Italia. Gamlebyen består av hus eller huler som er gravd ut av fjellet, og noen av gatene går over taket på enkelte hus. Selv om mange av disse hulene er ubeboelig, kan man i dag finne både barer og hoteller i gamlebyen. Ved torget Piazza Vittorio Veneto ligger det mange vakre bygninger fra 1600- og 1700-tallet.

Palese Airport tilhører Bari og ligger ca. 60 km nordøst for Matera.