Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Olbia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Olbia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Olbia miniguide

Leiebil Olbia
Bilutleie Olbia

Olbia er en havneby på nordøstkysten av Sardinia. Her bor det ca. 47.000 innbyggere (2005). Olbia  har fergeforbindelse til de italienske byene Genova, Livorno og Civitavecchia.

Byen som inntil 1939 het Terranova Pausania, er gammel. Røttene går tilbake til tiden da romere og katagenere koloniserte byen. Landets dyrkbare land gjorde den til et viktig handelssted. Den gamle delen av byen kan fremdeles sees i dag. Her er det gamle bymurer, og romerske bad. Den romerske kirken San Simplico fra 1100-tallet er laget av granitt og har en samling med romerske begravelsesinskripsjoner. Olbia er et godt utangspunkt for dem som ønsker å utforske kjente feriesteder på Smeraldakysten, eller besøke Porto Rotondoor. De kan se de mange arkeologiske funnene og kjempehulene, som Su Monte and S’Abe.

Olbia Costa Smeralda lufthavn ligger ca. fem kilometer fra sentrum av Olbia.