Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Perugia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Perugia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Perugia miniguide

Leiebil Perugia
Bilutleie Perugia

Perugia er en by som ligger i Mellom-Italia, sør for Firenze og nord for Roma. Den er hovedstad i Umbria-regionen, og ligger på en høyde mellom Tiberdalen og Lago Trasimeno. Perugia har ca. 153.000 innbyggere.

Perugia er kjent for sin sjokoladeproduksjon, Perugino og pasta fra Buitoni. Perugias gamleby og en etruskisk-romersk bymur er delvis bevart. Byen har flere vakre kirker, som rundkirken Sant’ Angelo kirken fra 500-tallet, og den utsmykkede San Pietro fra 900-tallet. I Palazzo dei Priori fra middelalderen er det en berømt umbrisk malerisamling. Her er det gamle vekslerkammer Collegio del Cambio smykket med freskoer av Perugino. En annen attraksjon er San Domenico-klosteret, som nå er etruskisk museum. Under bakken er det middelalderruiner av Rocca Paolina fra 1600-tallet. Perugia arrangerer Umbria jazzfestival i midten av juli og sjokoladefestival i oktober.

Perugia har en liten flyplass, San Egidio, som ligger ti kilometer utenfor sentrum av Perugia.