Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Perugia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Perugia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Perugia miniguide

Leiebil Perugia

Bilutleie Perugia

Perugia er en by som ligger i Mellom-Italia, sør for Firenze og nord for Roma. Den er hovedstad i Umbria-regionen, og ligger på en høyde mellom Tiberdalen og Lago Trasimeno. Perugia har ca. 153.000 innbyggere.

Perugia er kjent for sin sjokoladeproduksjon, Perugino og pasta fra Buitoni. Perugias gamleby og en etruskisk-romersk bymur er delvis bevart. Byen har flere vakre kirker, som rundkirken Sant’ Angelo kirken fra 500-tallet, og den utsmykkede San Pietro fra 900-tallet. I Palazzo dei Priori fra middelalderen er det en berømt umbrisk malerisamling. Her er det gamle vekslerkammer Collegio del Cambio smykket med freskoer av Perugino. En annen attraksjon er San Domenico-klosteret, som nå er etruskisk museum. Under bakken er det middelalderruiner av Rocca Paolina fra 1600-tallet. Perugia arrangerer Umbria jazzfestival i midten av juli og sjokoladefestival i oktober.

Perugia har en liten flyplass, San Egidio, som ligger ti kilometer utenfor sentrum av Perugia.

Norsk bokmål