Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Piacenza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Piacenza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Piacenza miniguide

Leiebil Piacenza
Bilutleie Piacenza

Piacenza ligger ved bredden av Po som er Italias lengste elv og er hovedstaden i provinsen Piacenza. Byen tilhører regionen Emilia-Romagna som ligger omtrent der hvor landet begynner å strekke seg ut i Middelhavet, og Piacenza befinner seg i det nordvestlige hjørnet av regionen. Milano har en beliggenhet omtrent 65 km nordvest for byen, mens Genova ved den italienske rivieraen ligger ca. 120 km unna. Antall innbyggere i Piacenza er anslått til rundt 100 000 (2008).

Piacenza er en by med mange historiske severdigheter og ble grunnlagt av romerne i år 218 f. Kr. Byen er preget av vakre palasser med utsøkte hager, blant annet Palazzo del Comune fra 1200-tallet og Palazzo Landi som ble renovert sent på 1400-tallet, men reist tidligere. Duomo di Piacenza er byens katedral og ble oppført mellom 1122 og 1233, og i kirken Santa Maria de Campagne kan man se fresker av maleren Il Pordenone.

Den nærmeste flyplassen er Linate Airport som ligger omtrent 60 km nordover.