Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Piacenza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Piacenza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Piacenza miniguide

Leiebil Piacenza

Bilutleie Piacenza

Piacenza ligger ved bredden av Po som er Italias lengste elv og er hovedstaden i provinsen Piacenza. Byen tilhører regionen Emilia-Romagna som ligger omtrent der hvor landet begynner å strekke seg ut i Middelhavet, og Piacenza befinner seg i det nordvestlige hjørnet av regionen. Milano har en beliggenhet omtrent 65 km nordvest for byen, mens Genova ved den italienske rivieraen ligger ca. 120 km unna. Antall innbyggere i Piacenza er anslått til rundt 100 000 (2008).

Piacenza er en by med mange historiske severdigheter og ble grunnlagt av romerne i år 218 f. Kr. Byen er preget av vakre palasser med utsøkte hager, blant annet Palazzo del Comune fra 1200-tallet og Palazzo Landi som ble renovert sent på 1400-tallet, men reist tidligere. Duomo di Piacenza er byens katedral og ble oppført mellom 1122 og 1233, og i kirken Santa Maria de Campagne kan man se fresker av maleren Il Pordenone.

Den nærmeste flyplassen er Linate Airport som ligger omtrent 60 km nordover.

Norsk bokmål