Leiebil Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pisa Galileo Galilei Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pisa Galileo Galilei Lufthavn miniguide

Leiebil Pisa Galileo Galilei Lufthavn
Bilutleie Pisa Galileo Galilei Lufthavn

Pisa Galileo Galilei Lufthavn er oppkalt etter Galileo Galilei, en italiensk fysiker, filosof og astronom som ble født i Pisa. Flyplassen ligger 2 km fra Pisa, 20 km fra Livorno og 80 km fra Firenze. Det går både busser og tog fra flyplassen og til byene i nærheten. 11 ulike bilutleiefirma tilbyr sin service på flyplassen, blant dem Auto Europa, Avis, Sixt, Easy Car, Europcar, Hertz, Thrifty og Maggíore.

I 2008 besøkte 4,018,000  passasjerer flyplassen. Pisa Galileo Galilei Lufthavn betjenes av 20 ulike flyselskaper og har avganger til 57 forskjellige nasjonale og internasjonale destinasjoner.

Pisa Lufthavn har et flott shoppingområde som kalles La Corte hvor det i tillegg til butikkene også finnes en frisør. Utvalget av barer og restauranter med tilbud av nåde internasjonale retter og mat fra Toscana er godt. En av Italias beste danseskoler, Scuola di Danza, har til og med et dansestudio på flyplassen. Andre fasiliteter er babyrom, trådløst internett, bank og konferanserom. Det finnes ikke hoteller på flyplassen, men Pisa ligger jo svært nær flyplassen.