Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pozzuoli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pozzuoli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pozzuoli miniguide

Leiebil Pozzuoli
Bilutleie Pozzuoli

Pozzuoli befinner seg i provinsen Napoli hvor også storbyen Napoli ligger, og tilhører regionen Campania. Regionen ligger på Italias vestkyst i den sørlige delen av landet og grenser til Tyrrenhavet som er en del av Middelhavet. Byen har en beliggenhet på kysten av regionen og grenser til Pozzuolibukta, vest for Napolibukta. Det er bare ca.10 km til Napoli og det bor omtrent 80 000 innbyggere i Pozzuoli (2009).

Det var grekerne som grunnla byen allerede på 500-tallet f. Kr, og dette var senere en viktig havneby for romerne. Etter romerne kan man fortsatt se ruiner av et amfiteater som er det tredje største romerske amfiteateret i Italia samt Serapistempelet som ligger delvis under vann. Den levende vulkanen Vesuv ligger bare 30 km sørøst for Pozzuoli, og det er ca. 45 km til den bevarte byen Pompeii som ble begravd under et vulkanutbrudd i år 79 e. Kr.

Napoli Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg omtrent 15 km unna byen.