Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie San Remo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Remo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Remo miniguide

Leiebil San Remo
Bilutleie San Remo

San Remo har en ypperlig beliggenhet på den italienske rivieraen i den nordvestlige delen av landet og ligger bare omtrent 20 km fra den franske grensen i vest. Byen befinner seg i provinsen Imperia og tilhører regionen Liguria som grenser til Liguriahavet i sør. Den franske byen Nice er å finne ca. 50 km unna San Remo, mens provinshovedstaden Imperia ligger rundt 20 km nordover. Innbyggertallet i San Remo ble målt til nesten 60 000 i 2009.

I tillegg til å være kjent for sine innbydende strender og det behagelige klimaet, kalles San Remo også ”blomsterbyen” på grunn av den vakre naturen. Blomstene er kjent over hele verden og bybildet er preget av nydelige hager og frodige parker med tropiske planter. I San Remo arrangeres det forskjellige festiviteter hvert år, blant annet musikk- og motefestivaler samt en pokerturnering i forbindelse med European Poker Tour.

Den nærmeste flyplassen er Nice Côte d’Azur Airport og befinner seg ca. 60 km utenfor San Remo.