Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Schio

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Schio inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Schio miniguide

Leiebil Schio
Bilutleie Schio

Schio har en sentral beliggenhet i regionen Veneto som er å finne i den nordøstlige delen av Italia. Byen befinner seg ved elven Leogra og det er ca. 100 km til Venezia som ligger på Adriaterhavskysten i øst. Gardasjøen, som er landets tredje største innsjø, er å finne bare 50 km vest for Schio, og i 2004 lå innbyggertallet i byen på litt under 40 000.

Schio vokste opp omkring to høyder hvor man i dag kan se ruinene av en gammelt borg samt den flotte katedralen som er dedikert til St. Peter. Borgsruinene er en av byens attraksjoner, og det eneste som gjenstår etter at borgen ble ødelagt på 1500-tallet, er et tårn. Palazzo Toaldi-Capro er en bygning som strekker seg tilbake til 1400-tallet og som i dag er et kultursenter. Det har blitt funnet gamle fresker i bygningen samt at den fungerte som rådhus til 1913.

Det er omtrent 60 km fra Schio til den internasjonal flyplassen Verona Airport.