Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sorrento

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sorrento inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sorrento miniguide

Leiebil Sorrento
Bilutleie Sorrento

Sorrento ligger på en halvøy ved navn Sorrentohalvøya i regionen Campania som befinner seg sør i Italia og grenser til Tyrrenhavet i vest. Byen ligger på halvøyas nordkyst som grenser til Napolibukta, og Sorrentohalvøya skiller Napolibukta fra Salernobukta i sør. Det er omtrent 50 km til Napoli, og innbyggertallet i Sorrento er anslått til litt over 15 000 (2007).

Sorrento er et populært feriested på grunn av plasseringen ved havet samt de kulturelle og historiske attraksjonene. Byen er svært gammel og lå under både grekerne og romerne, og man kan fortsatt se rester av den greske bymuren. Av museer finnes det blant annet arkeologiske museer samt at man kan se bygninger og kirker som strekker seg flere hundre år tilbake i tid. Det er bare ca. 40 km til vulkanen Vesuv og omtrent 30 km til Pompeii som ble begravd av vulkanaske i år 79 e. Kr.

Napoli Flyplass er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 50 km unna Sorrento.