Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trento

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trento inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trento miniguide

Leiebil Trento
Bilutleie Trento

Trento er hovedstaden i både provinsen Trento og regionen Trentino-Alto Adige. Regionen ligger helt nord i Italia og grenser til Østerrike i nordøst og til Sveits i nordvest. Trento befinner seg ved bredden av elven Adige og har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av regionen. Det er ca. 80 km til Verona i sør og omtrent 150 km til Venezia som ligger ved Adriaterhavskysten i sørøst. Antall innbyggere er målt til omtrent 115 000 (2009).

Trento er en gammel by som antakelig ble grunnlagt på 300-tallet f. Kr. og deler av den gamle bymuren fra middelalderen er fortsatt synlig. Bybildet preges av både italiensk og tysk arkitektur, og mange av bygningene fra 1500-tallet har blitt renovert. Castello del Buon Consiglio ble reist mellom 1200- og 1500-tallet og huser i dag Nasjonalmuseet. Saint Vigilius-katedralen står på Piazza Duomo og ble oppført på 1200- og 1300-tallet.

Den nærmeste flyplassen er Bolzano Airport som befinner seg omtrent 50 km nord for Trento.