Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Treviso

Liker du å reise til nye steder og oppleve nye severdigheter? I så tilfelle bør Treviso stå øverst på listen av reisemål. Byen er vakker med fantastisk utsikt. I tillegg er det flere bilutleiefirmaer i byen du kan bruke. Du trenger altså ikke å bekymre deg for transport når du vil se de mange severdighetene. 

Treviso-guide

Leiebil Treviso
Bilutleie Treviso

Treviso er en by i Veneto-regionen nordøst i Italia, full av kanaler. Det var opprinnelig en romersk bosetning kalt Tarvisium Celtica, men som har utviklet seg over årene og er nå hovedstaden i Treviso-provinsen. Byens gamle historie er interessant og fanger turisters oppmerksomhet. Under første og andre verdenskrig ble byen sterkt skadet, men det er fortsatt noen bygninger som kan dateres tilbake til det 12. århundret. 

Per 2017 var innbyggertallet i Treviso 83 000. Dette er den 60. mest befolkede byen i Italia, og den har en lovende økonomi. Treviso er spesielt kjent for sin vinproduksjon. I tillegg er byen et viktig sted for jordbruk og produksjon, der ris, kjemikalier, tekstiler og keramikk produseres. Det finnes også papirmøller og annen industri i området. Hovedspråket i Treviso er italiensk, men noen av innbyggerne forstår også engelsk og andre europeiske språk. 

Treviso har en rik kultur, og menneskene holder gamle tradisjoner i hevd. Byen kalles populært for Marca Gioiosa et Amorosa, som betyr «gledelig og elskelig menighet» – fordi folk her vet å leve livet. Mange av innbyggerne i Treviso er sportsentusiaster, og det er flere idrettslag i byen. Blant idrettsgrenene du vil finne i byen er både volleyball, rugby, fotball og sykling representert. I 2008 ble det arrangert verdensmesterskap i UCI Cyclo-cross på profesjonelt nivå her. 

Klimaet i Treviso er et typisk kystklima med lite svingninger i temperaturen. Byen har også moderat med regn, med et gjennomsnitt på 947 mm hvert år, så vel som moderate mengder solskinn om sommeren. Desember og januar er vanligvis kalde måneder, og gjennomsnittstemperaturen er 7 grader celsius. Når det gjelder fuktighet har Treviso noen fuktige måneder, hvorav januar er mest utsatt (79 % relativ fuktighet). 

Opplev stedet med leiebil

En av de mest attraktive severdighetene i Treviso er katedralen Cattedrale di San Pietro Apostolo. Dette er et imponerende bygg beliggende nord i byen. Katedralen fra 1500-tallet ser ut som et gammelt romersk tempel, og det er også en krypt under den. Kun 2,8 km og 9 minutters kjøring fra katedralen, finner du Piazza dei Signori, som er en av byens største torg. Det er mange forskjellige arkitektoniske bygninger på torget, og markeder og konserter holdes her regelmessig. 

Kunstelskere kan besøke Museo Bailo, også kalt Luigi Bailo Civic Museum. Her vil du finne forskjellige kunstsamlinger og arkeologiske samlinger fra byen og resten av verden. Muséet ligger nordvest i byen, og samlingene kan dateres tilbake til middelalderen. Et annet landemerke i Treviso er Loggia Dei Cavalieri. Dette er en paviljong-lignende bygning som ble bygget tidlig i det 12. århundret, der byens adel møttes. Å kjøre fra Museu Bailo til Loggia Dei Cavalieri tar 8 minutter, og avstanden er 3,5 km. 

Villa Emo er en av de romslige villaene designet av den anerkjente arkitekten Andrea Palladio. Interiøret er malt med mytiske scener og jordbruksscener, som er visuelt enestående. Du kan også besøke Pescheria (fiskemarkedet), som er en av de eldste stedene i byen. Det er en liten øy omringet av elegante gamle bygninger, og du vil også finne skulpturer av fisk og en havfrue i elven. Å kjøre fra Villa Emo til Pescheria tar rundt 32 minutter, og det er 26,7 km som skiller dem fra hverandre. 

Flyplasser

Treviso har én flyplass, Treviso International Airport, som også kalles Aeroporto di Treviso A. Canova. Den ligger sørvest i byen, og brukes både av militæret og privatpersoner. De vanligste reisemålene folk reiser til fra denne flyplassen, er Sevilla, Manchester, Valencia og Paris Beauvais. 

Det finnes en håndfull bilutleiefirmaer i Treviso. Blant de fremste er Europcar, Goldcar, Treviso Car Service, Hertz, Leasys, Avis og Budget. Mange av disse bilutleiefirmaene er internasjonale med gode online tjenester. Dette vil gjøre det enklere for deg å finne en bil etter behov. 

Før du velger å bruke et bilutleiefirma, anbefaler vi deg å lese regler og vilkår. Dette vil gi deg innsikt i deres krav så vel som priser. I tillegg tar mange bilutleiefirmaer ekstra gebyr for å levere bilen tilbake senere enn avtalt tid. Planlegg derfor alltid i god tid hvor lenge du vil leie bilen, og ved endringer må du melde fra til utleiefirmaet i god tid. 

Trafikk

Om det er noe Treviso kan skryte av, så er det kvaliteten på veiene. Byen har gode veier med alle nødvendige fasiliteter – slik som trafikklys og gatebelysning. Når det gjelder fartsgrenser, er tillatt fartsgrense i Italia 50 km/t i gater, 90 km/t på landevei og 120 km/t på motorvei. Men det er uansett lurt å være oppmerksom på skiltingen, da fartsgrensene kan variere på noen veier. 

Treviso har flere parkeringshus i byen du kan bruke under besøket. Prisen på parkering varierer fra det ene parkeringshuset til det andre, men er som regel rundt 10 kroner per time. I noen deler av byen, kan det være umulig å finne parkeringsplass Du kan dog parkere i gaten de fleste steder i Treviso.