Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Treviso

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Treviso inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Treviso miniguide

Leiebil Treviso

Bilutleie Treviso

Treviso ligger i Veneto regionen i Nord-Italia, 25 kilometer nordvest for Venezia. Treviso er hovedstad i provinsen med samme navn, og ligger der elvene Sile og Botteniga møtes. 82.000 innbyggere bor i bykjernen, mens med forsteder bor det 170.000 mennesker her.

Treviso var i antikken Tarvisium. I tidlig middelalder var byen hovedstad i et hertugdømme. Byen ble sterkt skadet under andre verdenskrig. Den gamle bykjernen er delt opp av kanaler, trange gater og freskomalte vegger. Blant severdighetene er dominikanerkirken San Nicoloò som har freskoer og dekorerte gravmæler. Domkirken San Pietro har en krypt fra 1100-tallet og dekorasjoner av Tizian. Treviso har også San Francesco-kirken fra 1200-talle, og et historisk museum.  Området er godt egnet for sykkelturer. Syklistene kan stoppe i en av flere eldre villas på sykkelturen: bl.a. Villa Erno og Villa Minelli.

Sant’Angelo Treviso flyplassen ligger tre kilometer utenfor Treviso.

Norsk bokmål