Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Trieste

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trieste inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trieste miniguide

Leiebil Trieste

Bilutleie Trieste

Trieste ligger innerst i Adriaterhavet.  Trieste er hovedstad i regionen Friuli-Venezia Giulia, og grenser til Slovenia. Her bor 211.000 innbyggere. Havnen har transitt-trafikk til og fra Mellom-Europa.

Byen tilhørte Østerrike, og ikke uventet har byen flere eksempler på østerriksk arkitektur. Trieste har et romersk amfiteater og romersk museum. Her er det flere museer for arkeologi og kunst. På San Giustohøyden ligger kastellet som ble påbegynt i 1509, og katedralen som dateres tilbake til 500-tallet. Trieste er kjent for sin lokale likør Grappa. En av verdens største grotter, Grotta Gigante, ligger 15 kilometer utenfor Trieste sentrum. Trieste har også et museum nær grotten over spesielle geografiske fenomener. Besøkende kan også dra på turer i området rundt Trieste og smake på lokale oster, salami og rødvin.

Den internasjonale flyplassen Ronchi dei Legionari ligger 33 kilometer nord for sentrum av byen Trieste.

Norsk bokmål