Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trieste

Er din neste ferie i Trieste, og har du behov for leiebil gjennom hele oppholdet? Ingen grunn til bekymring! Det finnes mange utleiefirmaer i byen. Dette fordi mange leiebilfirmaer befinner seg nærme flyplassen og du kan også bestille bil gjennom deres tilgjengelige nettsider. 

Guide til Trieste

Leiebil Trieste
Bilutleie Trieste

Trieste befinner seg i det nordøstlige Italia. Byen ligger mellom Slovenia og Adriaterhavet. Kroatia ligger 30 km sørover. Det antas at det bor ca. 410 000 mennesker i Trieste. Det kan også sies at byens kultur har blitt påvirket på grunn av dens beliggenhet. Dette er et resultat av at Trieste ligger midt mellom latinske, germanske og slaviske kulturer. 

Klimaet i Trieste er ganske bra. Temperaturen går så lavt som 5,7 °C, og gjennomsnittstemperaturen på det høyeste er rundt 24,1 °C. Januar er ofte den kaldeste måneden og juni er den varmeste. I tillegg til dette har Trieste en unik kultur, og du kommer også til å nyte maten. I tillegg er folkene i Trieste hyggelige og du vil ikke ha problemer med å passe inn. 

Når det kommer til språk, snakker befolkningen i Trieste det som på italiensk kalles for «triestine», eller «triestino». Allikevel snakker en stor del av folket i byen the offisielle italienske språk. I tillegg til dette finnes det også noen områder hvor folk snakker og forstår slovensk, på grunn av den slovenske innflytelsen. Når vi snakker om kultur, er Trieste kjent for å opprettholde den gamle tradisjonen fra det østerriksk-ungarske rike. 

Siden du vil finne mange historiske monumenter der, er Trieste et meget godt feriemål. I tillegg til dette vil du finne mange naturlige og menneskeskapte strukturer og konstruksjoner som vil garantere at oppholdet ditt blir minneverdig. Du kan ta en tur til havnen i Trieste, eller Canale Grande. I tillegg finnes det mange andre severdigheter du kan besøke når du er i byen, som slottet Saint Guisto, Grotta Gigante eller slottet Miramare med mere. 

Utforsk med leiebil

Hvis du har en leiebil i Trieste er det nesten ingen grenser for hva du kan oppleve der. Fra flyplassen i Trieste tar det deg litt over en halvtime å kjøre de 36 km til det berømte Piazza Unita Italia. Vel framme vil du kunne nyte en mengde monumenter og statuer, og du vil kunne oppleve mange sagnomsuste bygninger som er perfekte for sightseeing. 

En annen interessant plass du kan besøke er Romerteateret i Trieste, som er en monumental relikvie og befinner seg på Via del Teatro Romano. Passende nok er teateret rett i nærheten av Piazza Unita Italia. Avstanden fra Piazza Unita Italia til teateret er ca. 450 meter, og med leiebil tar det kun 2 minutter å kjøre. Med andre ord er det helt perfekt å besøke det ene rett etter det andre. 

Hvis du vil vite mer om Triestes lange sjøfartshistorie, bør du besøke Museo del Mare. Med din leiebil tar det ca. 30 minutter å kjøre de 34 km til Museo del Mare fra flyplassen i Trieste. 

Flyplass

Det finnes kun én flyplass i Trieste, og den heter Trieste lufthavn. Flyplassen er knyttet sammen med en stor mengde destinasjoner over hele Europa. I tillegg til dette kan vi nevne at de mest populære rutene fra Trieste går til Munchen, Milano, Venezia og Roma. 

Flyplassen i Trieste har de beste fasiliteter, og det er lett for nye besøkende å navigere seg gjennom lufthavnen. Dermed trenger du ikke å bruke mer tid enn nødvendig, og du får mer tid til andre spennende aktiviteter. 

For å gjøre det enda lettere, har du i tillegg mulighet for å kontakte flere leiebilfirmaer direkte på flyplassen. Du kan velge mellom mange av de mest populære firmaene – som Hertz, Thrifty, Europcar, Sicily by Car, Budget Autonoleggio, med flere. 

Trafikk

Kvaliteten på veiene i Trieste er imponerende, og du vil ikke ha noen problemer med å kjøre gjennom de vakre gatene. I de fleste tilfeller vil rushtrafikken være i de tidlige morgentimer mellom 7 og 8. Det smarteste er nok å unngå veiene på morgenen hvis du kun er på besøk som turist. 

Generelt er den offisielle fartsgrensen på alle forstadsveier 110 km/t. Innenfor bygrensene kan du maksimalt kjøre i 50 km/t, og på vanlige åpne veier er grensen 90 km/t. Og hvis du befinner deg på «autostrada» (motorvei), kan du kjøre i 130 km/t. I tillegg er det mange parkeringsmuligheter i Trieste. Dette inkluderer garasjer samt private og offentlige parkeringsplasser.