Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Varese

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Varese inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Varese miniguide

Leiebil Varese
Bilutleie Varese

Varese er hovedstaden i provinsen Varese som tilhører regionen Lombardia og befinner seg ved foten av Alpene. Regionen har en sentral beliggenhet i den nordlige delen av landet, og byen ligger bare ca. 10 km fra den sveitsiske grensen i nord. Flere innsjøer befinner seg i området rundt byen og den nærmeste er Lago di Varese som er å finne vest for Varese. I 2009 lå innbyggertallet i byen på rundt 80 000.

Varese er mest kjent for å være stedet hvor det hellige fjellet ligger, eller Sacro Monte di Varese. Mange pilegrimer valfarter til dette fjellet som er én av 9 hellige fjell i Nord-Italia som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Av andre attraksjoner bør man avlegge et besøk i basilikaen San Vittore med malerier fra 1600-tallet, Este-palasset med sine vakre hager som en gang tilhørte områdets grever samt byens historiske museum.

Milan Malpensa Airport er Milanos største flyplass og ligger ca. 30 km sør for Varese.