Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kyoto

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kyoto inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kyoto miniguide

Leiebil Kyoto
Bilutleie Kyoto

Kyoto ligger 50 kilometer nordøst for Osaka på Honshu-øyen i Japan. Kyoto ligger ved enden av Biwasjøen og er en del av storbyregionen Hanshin. 1,5 millioner innbyggere bor i Kyoto (2006).  Byen ligger ved Tokaido-jernbanen mellom Tokyo og Osaka.

Kyoto er mest kjent for å være stedet der Kyoto-avtalen, en protokoll til Klimakonvensjonen, ble vedtatt av FN i 1992. Byen var Japans hovedstad 794-1868, og var senter for keiserfamilien. Derfor har byen  flere historiske og religiøse bygninger, 17 av dem er med på UNESCOs verdensarvliste. Det gamle keiserpalasset er et av de beste eksemplene på tradisjonell japansk arkitektur. Kyoto har også flere hundre shinto- og buddhisttempler. Nijo-borgen fra 1603) er den mest berømte borgen fra Tokugawa-shogunatet. Den har flere hundre shinto, og buddhisttempler. Byen er også Japans kunstindustrisenter, og er berømt for silkeveverier, porselen og lakkarbeider. Her ligger et nasjonalmuseum og kunstmuseum. I april blomstrer kirsebærene i Kyoto.

Osaka flyplass 50 kilometer fra Kyoto sentrum.