Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Amman Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amman Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amman Lufthavn miniguide

Leiebil Amman Lufthavn

Bilutleie Amman Lufthavn

Queen Alia Internasjonale Flyplass (AMM) befinner seg 32 km sør for Amman. Flyplassen er oppkalt etter Queen Alia, kong Husseins tredje kone som døde i en helikopterulykke i 1977. Det går buss mellom flyplassen og Amman hver halvtime. Det fins flere bilutleiefirma på flyplassen, blant annet så er Avis og Hertz representert.

I 2009 besøkte 4,770,000 passasjerer flyplassen som er den største i Jordan. Den er hovedbase for Royal Jordanian Airlines, Jazeera Airways, Gulf Air og Jordan Aviation. Det er gode forbindelser fra Amman Queen Alia Lufthavn og en kan reise direkte til destinasjoner i Midtøsten, Asia, Europa og USA.

Amman Queen Alia Lufthavn har et svært godt tilbud av kafeer, restauranter og barer. Her finnes taxfree, og spesialbutikker som selger suvenirer og arabisk bakverk.
Andre fasiliteter er legeservice, bank, trådløst internett, VIP-lounge, businessrom. Hotellet Golden Tulip Aiport Amman ligger 2 km fra flyplassen.

Norsk bokmål