Leiebil Jordan

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jordan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jordan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jordan miniguide

Leiebil Jordan

Bilutleie Jordan

Det arabiske landet Jordan ligger i Midtøsten/Vest-Asia, og har 6,3 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Syria, Irak, Israel og Vestbredden – samt Saudi-Arabia. Jordan har kystlinje langs Dødehavet og Akababukta (som fører ut i Rødehavet).

Landskapet i Jordan er stort sett preget av ørken, men landet har også en del fjell/fjellkjeder. I vest ligger Jordanelva. Landet har for det meste kontinentalt ørkenklima med tørre, solrike dager og høye temperaturer hele året, men i nordvest er det Middelhavs-klima med varme somre og kjølige, fuktige vintre.

Jordan er et spennende ferieland med arabisk kultur, markeder og interessante severdigheter. De mest populær turistattraksjonene i landet er klippebyen Petra i sørvest – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste – og utflukter til ørkenreservatet Wadi Rum i sør. Ellers er turistbyene Akaba Bay og Tala Bay som ligger på sørspissen ved Rødehavet helårsdestinasjoner –  med de aller beste muligheter for sol- og badeliv.

Nord i landet ligger hovedstaden Amman, som har 2 millioner innbyggere (2009). Amman er landets største by – samt det politiske, kulturelle og kommersielle sentrum. Amman er også en av de eldste byene i verden. Av turistattraksjoner må den gigantiske Kong Hussein-moskeen nevnes, samt Det romerske teatret.

Andre store byer i Jordan er Zarqa, Irbid og Akaba (Aqaba).

De to viktigste flyplassene i Jordan er Queen Alia Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km sør for hovedstaden Amman, og King Hussein Internasjonale Flyplass, som ligger sør i landet – ved byen Akaba.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil ved overnevnte flyplasser og ved de fleste større byer i Jordan.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål