Leiebil Jordan

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jordan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jordan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jordan miniguide

Leiebil Jordan
Bilutleie Jordan

Det arabiske landet Jordan ligger i Midtøsten/Vest-Asia, og har 6,3 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Syria, Irak, Israel og Vestbredden – samt Saudi-Arabia. Jordan har kystlinje langs Dødehavet og Akababukta (som fører ut i Rødehavet).

Landskapet i Jordan er stort sett preget av ørken, men landet har også en del fjell/fjellkjeder. I vest ligger Jordanelva. Landet har for det meste kontinentalt ørkenklima med tørre, solrike dager og høye temperaturer hele året, men i nordvest er det Middelhavs-klima med varme somre og kjølige, fuktige vintre.

Jordan er et spennende ferieland med arabisk kultur, markeder og interessante severdigheter. De mest populær turistattraksjonene i landet er klippebyen Petra i sørvest – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste – og utflukter til ørkenreservatet Wadi Rum i sør. Ellers er turistbyene Akaba Bay og Tala Bay som ligger på sørspissen ved Rødehavet helårsdestinasjoner –  med de aller beste muligheter for sol- og badeliv.

Nord i landet ligger hovedstaden Amman, som har 2 millioner innbyggere (2009). Amman er landets største by – samt det politiske, kulturelle og kommersielle sentrum. Amman er også en av de eldste byene i verden. Av turistattraksjoner må den gigantiske Kong Hussein-moskeen nevnes, samt Det romerske teatret.

Andre store byer i Jordan er Zarqa, Irbid og Akaba (Aqaba).

De to viktigste flyplassene i Jordan er Queen Alia Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km sør for hovedstaden Amman, og King Hussein Internasjonale Flyplass, som ligger sør i landet – ved byen Akaba.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil ved overnevnte flyplasser og ved de fleste større byer i Jordan.

Leiebil destinasjoner