Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dubrovnik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dubrovnik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dubrovnik, perlen i Adriaterhavet, tiltrekker seg turister med sin imponerende gamleby og blendende kystlinje. For å utforske denne historiske byen og dens omliggende områder til det fulle, kan en leiebil være en utmerket idé.

Dubrovnik miniguide

Leiebil Dubrovnik
Bilutleie Dubrovnik

Dubrovnik ligger på Kroatias ved Adriaterhavet helt sør i Kroatia. Byen ligger i Dalmatia regionen, og har 50.000 innbyggere. Dubrovnik er en viktig havneby og cruisedestinasjon. Her er det fergeforbindelse til bl.a. Rijeka, Split, og Bari i Italia.

Perlen av Adriaterhavet er et av Kroatias største turiststeder, og et yndet badested. Den gamle bydelen står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Den er omgitt av en nesten to kilometer lang bymur med femten tårn og bastioner. Det største tårnet, Minceta, er byens symbol. Av byens severdigheter er rektorpalasset Knezev dvor fra 1464, et dalmatisk mesterverk innen arkitektur, og to klostre fra 1300-tallet. Utenfor den opprinnelige festningsmuren ligger festningen Lovrijenac.

På øya Lokrum like utenfor kysten finnes et slott som tilhørte den østerrikske erkehertug Maximilian, senere keiser i Mexico. Den moderne hotellbyen ligger på halvøyen Lapad.  Her kan besøkende seile, og nyte solen. Dubrovnik arrangerer filmfestival i slutten av august.

Dubrovnik flyplass er lokalisert 20 kilometer sør for byen.

Leie av bil i Dubrovnik er billig. Bestill en leiebil gjennom søkemotoren over i 3 enkle steg. Velg dato og avhentingssted og trykk «Søk». Velg et av de gode tilbudene, skriv inn kredittkortdetaljer og få en øyeblikkelig bekreftelse på bestilling.

Parkering

Dubrovniks gamleby er et UNESCO-verdensarvsted og er stengt for biltrafikk. Det betyr at du må finne parkering utenfor de historiske murene.

Parkeringshus – Dubrovnik har flere parkeringshus, som parkeringshuset ved Gruž-havnen eller Ilijina Glavica, hvor du kan parkere for en timepris eller dagspris.

Det kan også være lurt å laste ned parkeringsapper som PayDo som tillater mobilbetaling for parkering.

Kjøretips med leiebil

Det er ingen mangel på eventyr når du starter din reise i Dubrovnik. Med leiebilens bekvemmelighet og frihet kan du sette ditt eget tempo og lage en personlig reiserute som passer deg.

Pelješachalvøya – En reise til vinens verden

Bare en times kjøretur nord for Dubrovnik ligger halvøya Pelješac, som er kjent for sin utsøkte vinproduksjon. Kjør med leiebil langs kystveien og nyt synet av idylliske vingårder som klemmer seg til bakkene. Ta en pause hos en av de mange familiedrevne vinprodusentene for å smake på den lokale Dingač- og Postupvinen.

Konavledalen – Kulturell skatt og naturskjønnhet

Utvid ditt perspektiv ved å besøke Konavledalen. Denne fruktbare dalen, kjent for sitt tradisjonelle jordbruk og bevarte folkemusikk, er kun en halvtimes kjøretur med leiebil fra Dubrovnik. Besøk historiske møller, ta en tur i områdets rike vegetasjon og kanskje du til og med får se lokale i deres tradisjonelle drakter.

Korčula – Øya til Marco Polo

Om du lengter etter mer middelalderhistorie, sett kursen mot Korčula, en øy som påstår å være fødestedet til den berømte oppdageren Marco Polo. To timer fra Dubrovnik med leiebil og ferge, tilbyr denne øya en blandet kulturarv, nydelige strender og imponerende arkitektur.

Mljet nasjonalpark – En grønn oase

For naturelskere er Mljet nasjonalpark et must. Med leiebil kommer du deg enkelt til fergehavnen hvor turen videre går over sjøen til denne frodige øya. Opplev uberørt natur, krystallklare innsjøer og et rikt dyreliv. Gå en tur rundt innsjøene, lei en sykkel eller kayak og utforske øya i ditt eget tempo.

Montenegro – Eventyr over grensen

For en dagstur vurder et besøk til Montenegro. Utforsk Kotorbukta, ta en tur opp Lovćenfjellene, eller nyt en kaffe langs Budvas riviera. Montenegro byr på dramatiske fjelllandskaper og sjarmerende kystbyer en kort kjøretur fra Dubrovnik.