Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Dubrovnik

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dubrovnik inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dubrovnik miniguide

Leiebil Dubrovnik

Bilutleie Dubrovnik

Dubrovnik ligger på Kroatias ved Adriaterhavet helt sør i Kroatia. Byen ligger i Dalmatia regionen, og har 50.000 innbyggere. Dubrovnik er en viktig havneby og cruisedestinasjon. Her er det fergeforbindelse til bl.a. Rijeka, Split, og Bari i Italia.

Perlen av Adriaterhavet er et av Kroatias største turiststeder, og et yndet badested. Den gamle bydelen står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Den er omgitt av en nesten to kilometer lang bymur med femten tårn og bastioner. Det største tårnet, Minceta, er byens symbol. Av byens severdigheter er rektorpalasset Knezev dvor fra 1464, et dalmatisk mesterverk innen arkitektur, og to klostre fra 1300-tallet. Utenfor den opprinnelige festningsmuren ligger festningen Lovrijenac. På øya Lokrum like utenfor kysten finnes et slott som tilhørte den østerrikske erkehertug Maximilian, senere keiser i Mexico. Den moderne hotellbyen ligger på halvøyen Lapad.  Her kan besøkende seile, og nyte solen. Dubrovnik arrangerer filmfestival i slutten av august.

Dubrovnik flyplass er lokalisert 20 kilometer sør for byen.

Leie av bil i Dubrovnik er billig. Bestill en leiebil gjennom søkemotoren over i 3 enkle steg. Velg dato og avhentingssted og trykk «Søk». Velg et av de gode tilbudene, skriv inn kredittkortdetaljer og få en øyeblikkelig bekreftelse på bestilling.

Norsk bokmål