Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Karlovac

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karlovac inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karlovac miniguide

Leiebil Karlovac
Bilutleie Karlovac

Karlovac ligger 50 kilometer sørvest for hovedstaden Zagreb. Karlovac ligger ved elven Kupa, i nordvest Kroatia. Byen har 60.000 innbyggere. Tre elver, Korana, Mreznica og Kupa, renner gjennom byen, og en fjerde, Dobra ligger like utenfor.

Karlovac ble grunnlagt i 1579 som festning mot tyrkerne, og har utviklet seg til en viktig handelsby. Byen er tidligere også kjent som Karlstadt. Den sekskantete Festningen ligger på en høyde i Gamlebyen Dubovac. 19.mars kommer mange pilegrimer for å besøke barokk-kirken St. Josef i gamlebyen. Om sommeren tørker elvene inn til sandstrender. Karlovac har gode forhold for fjellklatring, jakt og elveaktiviteter, og har mange gode turstier og sykkelstier. Det finnes 11 sykkelruter området som er rik på historie og flott natur.

Zagreb lufthavn ligger ca. 49 kilometer nord for Karlovac.