Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rovinj

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rovinj inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rovinj miniguide

Leiebil Rovinj

Bilutleie Rovinj

Rovinj ligger 25 kilometer nordvest for Pula, på en landfast øy på vestkysten av Istra. 14.000 innbyggere bor i Rovinj. Herfra går det daglig ferge til Venezia. Den tar to timer på overfarten.

Kunstnergatene i Grisia, er Rovinjs Montmartre. De ligger i gamlebyen som har bebyggelse fra 1500-tallet. Den har mange trange gater, og her ligger også St. Eufemia katedralen fra 1736. Den har et 57 meter høyt klokketårn, og ligger på en høyde ytterst på halvøyen. Rovinj har attraksjoner som botanisk hage og akvarium. På markedet i Valdibora kan besøkende få tak i fersk fisk, trøfler og olivenolje. Besøkende kan også dra på sykkelturer, og fjellklatring utenfor sentrum. Rovinj er et godt utgangspunkt for ekskursjon til Brijuni-øyene og Istria-halvøyen.

Pula lufthavn ligger ca. 30 kilometer sør for Rovinj.

Norsk bokmål