Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Larnaca

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Larnaca inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Larnaca miniguide

Leiebil Larnaca

Bilutleie Larnaca

Larnaca ligger på sørøstkysten av Kypros. Larnaca er den tredje største byen i den gresk-kypriotiske delen av Kypros. Her bor 77. 000 innbyggere (2005). Larnaca er en havneby.

Byens historie går 6.000 år tilbake i tid, og kan være Kypros eldste by. Ifølge et sagn ble Larnaca  grunnlagt allerede ca.1200 f.Kr. og het da Kition. Larnaca har flere historiske bygninger og ruiner. Lazarus skal ha kommet til Larnaca etter å ha blitt vekket fra de døde av Jesus. Han har fått en kirke oppkalt etter seg: Lazarus-kirken er fra 900-tallet. Her ligger også et ottomansk fort fra 1600-tallet og flere romerske ruiner. Ved en innsjø ligger Hala Sultan-moskeen der Mohammeds fostermor skal være gravlagt. Stoikeren Zenor kom fra Larnaca. Larnaca har også en vakker strandpromenade med palmer, og flere restauranter. Er besøkende heldige, kan de se rosa flamingoer i Larnaca. Byen har et livlig natteliv med flere diskoteker, barer og puber.

Larnaca flyplass ligger seks kilometer vest for byen.

Norsk bokmål