Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Larnaca

Vil du besøke byen Larnaka på din neste ferie? Bekymrer du deg for om du vil finne billig bil til leie for enkel transport i byen? Da kan du slappe av, for det er flere leiebilselskaper i området som tilbyr leiebil til en billig penge. Dette gjør prosessen rundt det å leie bil enkel og smidig – og stressfri. Om du foretrekker det, kan du leie bil på nettet via alle utleieselskapene. 

Larnaka-guide

Leiebil Larnaca
Bilutleie Larnaca

Byen Larnaka ligger på den sørlige kysten til Kypros. Byen kalles Larnaka eller Iskele på tyrkisk. Det sies å være den eldste byen i Kypros. Ifølge historien, ble byen tidligere kalt Kition, hovedsakelig fordi man trodde Noahs barnebarn Khittim bosatte seg her for 6 000 år siden. Byen Larnaka har vakre, historiske steder som Larnaca-slottet, Saint Lazarus-kirken og Kamares Aqueduct som du kan se nærmere på mens du utforsker byen. 

Larnaka er en av de flotte områdene med beliggenhet ved vannet, og det er hovedstaden i eponym-distriktet. Byen har en befolkning på rundt 85 000 mennesker, og det er den tredje største byen i landet etter Limassol og Nicosia. Byen er et av hovedsetene for turisme i landet. Den har mange attraksjoner du ikke vil gå glipp av når du er her. Byen er kjent for god sjømat, et bra uteliv og flotte strender. 

I vest grenser Larnaka til Limassol-distriktet, og i øst til Famagusta. I nord finner du Nicosia-distriktet. Larnaka er gode innen idrett, og de har to hovedfotballag; AEK Larnaca FC og ALKI Larnaca. Byen Larnaka har også hatt internasjonale konkurranser som inkluderer FIVB Beach Volleyball SWATCH Youth World Championship i 2012, det europeiske under-17 World Championship i 1992, den europeiske under-19 World Championship-finalen i 1998 og Shooting Shotguns European Championship, samt mye mer. 

Byen har mange aktiviteter gående når festivalene finner sted. En av de mest berømte festivalene er Kataklysmos, som også kalles flodsfestivalen. Denne finner vanligvis sted tidlig på sommeren, og mange kulturelle aktiviteter skjer her. For å gjøre det mer spennende, har byen et godt klima, noe som gjør Larnaka til et populært bosted. Den høyeste temperaturen som er målt i byen var i juli, og temperaturen var 38,9 grader. Den laveste eller kaldeste temperaturen som noen gang er målt her var i februar, og temperaturen var da -2,8 grader. 

Utforsk med leiebil

Det er mange flotte, utrolige steder du kan utforske i Larnaka. Med leiebil kommer du deg enklere rundt. Et av de viktigste stedene du bør se, er Agios Lazaros, også kjent som Saint Lazarus-kirken. Her finner du graven til Lazarus og noen utrolige malerier. Kirken er plassert på hovedtorget til Larnaka. Estimert avstand fra flyplassen er 6,9 kilometer via B4, og det tar deg rundt 11 minutter å komme dit i leiebil. 

Et annet interessant sted du bør se mens du besøker Larnaka, er Pierides Museum. Museet har flere private utstillinger av kypriotiske antikviteter, som Demetrios Pierides samlet opp for mange år siden. Avstanden fra flyplassen til museet er rundt 7,5 kilometer via B4, og det tar deg rundt 15 minutter å komme deg dit med leiebil. Du kan også ta andre ruter, som Λεμεσού (Limassol), men det vil ta lenger tid. 

Du bør også sjekke ut noen av de fantastiske strendene mens du er i Larnaka. Nyt sjølufta på en av de populære strendene, for eksempel Mackenzie-stranda, også kjent som Mackenzy. Stranden har kaféer, restauranter, svømmemuligheter og flott natur. Estimert avstand fra flyplassen til stranda er 8,9 kilometer via Μενεού (Meneu), og det tar deg ca. 17 minutter med leiebil. Du kan også sjekke ut steder som Hala Sultan Tekke, Larnaca Fort, Kamares Aqueduct og mye mer. 

Flyplasser

Det er to store flyplasser med nærhet til byen Larnaka. En av flyplassene er Larnaka internasjonale lufthavn. Flyplassen er lokalisert på Kypros, rundt 4,5 kilometer fra Larnaka sentrum. Flyplassen dekker Larnaka, det sørøstlige Nicosia og Limassol. Lufthavnen Larnaka er den største og travleste flyplassen på Kypros. 

Flyplassen hadde over 5,4 millioner passasjerer i 2008. Over 30 charterselskaper og over 30 internasjonale flyselskaper flyr til og fra flyplassen. Det er flere bilutleieselskaper på flyplassen. Noen av disse er Sixt, Europcar, InterRent, Budget, Avis og Hertz. 

For flere alternativer kan du velge den type bil du vil ha, for eksempel økonomi, kabriolet, SUV, kompakt, minivan og mange flere. En annen flyplass med nærhet til Larnaka er Pafos International Airport. Flyplassen ligger 17 kilometer utenfor Páfos. Den brukes av folk som besøker Páfos eller nabobyene. Populære resorter i Limassol og Larnaka bruker også flyplassen. 

Trafikk

En av grunnene til at det er enkelt å bevege seg rundt i Larnaka, er at veiene er godt konstruerte. Husk imidlertid at Larnaka, som alle andre spennende byer, har rushtid. Det anbefales at du mens du utforsker byen prøver å unngå rushtiden. Morgenrushet varer fra 07:00 til 10:00 og ettermiddagsrushet varer fra 15:30 til 19:30. 

Husk også at du ikke bør bryte fartsgrensene. På motorveiene er fartsgrensa 100 km/t, og i områder med tettere bebyggelse bør du ikke overgå 50 km/t. Det er mange parkeringsmuligheter i byen, både korttids- og langtidsparkering, med mer.