Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Liepaja

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liepaja inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liepaja miniguide

Leiebil Liepaja
Bilutleie Liepaja

Liepaja ligger langs vestkysten av Latvia, ved Østersjøen. Liepaja er Latvias tredje største by, og har 90.000 innbyggere. Liepaja har båtforbindelse til Tyskland og er en isfri havn.

Landets tidligere hovedstad var lenge Russlands viktigste havn ved Østersjøen. Byen er delt i to: Liepaja by og Karosta. Sistnevnte utgjør byens nordligste del og var tidligere en hemmelig sovjetisk militærby. Etter Sovjetunionens fall og Latvias frigjørelse forlot 25.000 russere byen, mens 6.000 ble igjen i byen so har et spøkelsespreg. I Karosta er det åtte festninger, to av dem ligger på stranden. I Karosta ligger det også en ortodoks katedral rundt typiske sovjetbygninger. Begge bydelene i Liepaja har flotte og hvite strender. Her holdes musikkfestivalen, The Baltic Beach Party, hver sommer. Liepaja er et kurbadssted, og innsjøen ved byen er landets femte største.

Liepaja Palanga flyplass ligger 65 kilometer sør for byen.