Leiebil Malta

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Malta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Malta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Malta miniguide

Leiebil Malta
Bilutleie Malta

Republikken Malta har 405.200 innbyggere (2009), og består av 6 øyer i Middelhavet. De største øyene –  Malta, Gozo og Comina – er bebodde. Malta er den største øya i landet og blir derfor ofte omtalt som «hovedøya». Den ligger sør for Italia og nord for Libya – og hele 90% av landets befolkning bor her.

Landets offisielle språk er maltesisk og engelsk.

Landskapet på Malta består av lave åser og sletter. Høyeste punkt er Ta’Dmejrek – som ligger 253 m.o.h. Malta har Middelhavs-klima, med varme, tørre somre og milde, fuktige vintre.

Malta er en stor turistdestinasjon med mange historiske og kulturelle severdigheter, varmt klima, gode shoppingmuligheter, pulserende uteliv, flotte badestrender og vakker natur.

Hovedstaden Valletta ligger på Maltas østkyst, og har 6.500 innbyggere (2008). Byen har vakker historisk arkitektur, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. På Valettahalvøya ligger Maltas viktigste havneområde.

De mest populære feriebyer og utfluktssteder på Malta er Sliema, Mdina, St. Julians, Meliha Bay, øya Gozo og hovedstaden Valletta.

Øyas eneste flyplass – Malta Internasjonale Flyplass – ligger 5 km sørvest for hovedstaden Valletta.

Leiebilguiden.no tilbyr et godt utvalg av billige leiebiler på Malta. Velg destinasjonen på Malta i søkemotoren over og få en øyeblikkelig oversikt over tilgjengelige leiebiler.

Leiebil destinasjoner