Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie St. Julians

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i St. Julians inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

St. Julians miniguide

Leiebil St. Julians

Bilutleie St. Julians

St. Julians er en kystby som har en sentral beliggenhet på den nordøstlige kysten på Malta. Øya befinner seg sør for Hellas og er omringet av Middelhavet, og St. Julians ligger nord for hovedstaden Valletta. Før 1800-tallet var St. Julians en fiskerby, men i den senere tiden har byen utviklet seg til en populær ferieby. Innbyggertallet ble i 2007 målt til i underkant av 7000.

St. Julians er oppkalt etter skytshelgenen St. Julian som også er kjent som Julian den fattige. Hvert år feires denne helgenen med en festival som går av stabelen siste søndagen i august. Byen og områdene rundt er hovedsakelig kjent for å være et ferieparadis. I gåavstand fra St. Julians ligger Paceville som anses for å være Maltas utelivssentrum med sine mange utesteder, barer og restauranter. Det vakre Spinola Palace ved St. Julians ble bygd på 1600-tallet.

Malta Internasjonale Flyplass er den eneste flyplassen på Malta og kalles ofte Luqa Airport. Flyplassen ligger ca. 6 km utenfor byen.

Norsk bokmål