Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Malta Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Malta Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Malta Lufthavn miniguide

Leiebil Malta Lufthavn
Bilutleie Malta Lufthavn

Malta internasjonale Lufthavn (MLA) ligger 8 km sør for Valletta, mellom byene Luqa og Gudja, og er den eneste flyplassen på Malta. Det går jevnlig busser mellom flyplassen og Valletta. De bilutleieselskapene som er representert på flyplassen er Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt og Thrifty.

3,124,846 passasjerer var innom lufthavnen i 2008. Den er hovedbase for det nasjonale selskapet Air Malta som flyr til mange destinasjoner i Europa. De 5 mest populære internasjonale destinasjonene fra Malta er London, Manchester, Frankfurt, Roma og München.

Malta internasjonale lufthavn har et godt utvalg av butikker, kafeer og barer, men ingen restaurant. Flyplassen har fått flere priser og har en svært flott design. Andre fasiliteter er bank, postkontor, trådløst internett, business lounge og turistkontor. Det finnes ingen hoteller på flyplassen, det nærmeste er Golden Tulip Vivaldi Hotel.