Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Valetta

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Valetta inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Valetta miniguide

Leiebil Valetta
Bilutleie Valetta

Valletta er hovedstad på Malta. Byen ligger på nordøstkysten av øyen, mellom Marsamxett Harbour og Grand Harbour. Valletta har 22.000 innbyggere, ca. 115.000 med forsteder. Herfra er det båtforbindelse til Sicilia.

Malta er kanskje mest kjent for sin innsats i den europeiske musikkkonkurransen Eurovisjon. Valletta ble grunnlagt på 1400-tallet av Johannitterordenens stormester Jean de la Valette. Byen har flere minner fra tiden da den var Johannitterordenens hovedssete. Stormesterpalasset er i dag regjeringsbygg, mens ved domkirken, St. Johns katedralen, som stammer fra 1570-årene, finner vi gravplassen til stormesterne. I kirkens museum er det mesterverk av maleren Caravaggio. Byen var tidligere britenes viktigste marinebase i Middelhavet. Valetta står på UNESCOs liste over verdens natur og kulturarv. Besøkende kan også ta seg en tur i de trange gatene, til Tarxien-templene utenfor Valletta,  eller i operaen.

Malta internasjonale flyplass ligger fem kilometer utenfor sentrum av Valletta.