Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Amersfoort

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amersfoort inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amersfoort miniguide

Leiebil Amersfoort
Bilutleie Amersfoort

Amersfoort ligger 53 kilometer øst for Amsterdam og 20 kilometer nordøst for Utrecht. 132.000 innbyggere bor i bykjernen, mens med forsteder er befolkningen på tilsammen 250.000. Amersfoort ligger i Utrecht-provinsen.

Amersfoort er en middelalderby. Byens historie går tilbake til 1259. Her er flere delvis bevarte bymurer. I middelalderen var byen et pilgrimssenter. Almersfoort katedral har landets høyeste tårn. Byens sirkelformede historiske senter er den største attraksjonen i byen. Andre attraksjoner inkluderer  Onze Lievre Vrouwe-tårnet, med 364 trappetrinn. Elven Eern renner gjennom byen, fra Monnickeldam til en av byens best bevarte gater, Koppelpoort. Amersfoort byr på gode sykkelruter for syklister som kan velge mellom lengre og kortere ruter.

Amsterdam Luchthaven Schiphol er 64 kilometer fra sentrum av Amersfoort.