Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Utrecht

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Utrecht inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Utrecht miniguide

Leiebil Utrecht

Bilutleie Utrecht

Utrecht er Nederlands fjerde største by. Utrecht ligger 33 kilometer sørøst for Amsterdam, ved Kromme Rijn og Amsterdam-Rijn-kanalen, og er hovedstad i provinsen med samme navn. 275.000 bor i bykjernen, mens med forsteder bor det 560.000 mennesker i byen som er et jernbaneknutepunkt.

Byens historie går tilbake til år 47 e. Kr da den den romeske keiseren, Claudius, ga ordre om en forsvarsfestning nord i riket. Utrechts domkirke, St.Martin katedral, som ble påbegynt på 1200-tallet, er Nederlands høyeste kirkebygning med sine 112 meter. Her kan besøkende klatre opp og beundre utsikten, som på en klar dag sies å kunne se til Amsterdam og Rotterdam. Byen har et fiskemarked og flere museer, som sentralmuseet med kunst, historie og arkeologi,jog et aboriginsk kunstmuseum. Utrecht har flere parker, og kanalene byr på gode muligheter for sykkeltur eller båttur. På Stadskasteel Oudaen, et 1300-talls slott kan besøkende smake øl.

Lufthaven Schiphol i Amsterdam er 35 kilometer fra Utrecht.

Norsk bokmål