Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Zwolle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zwolle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zwolle miniguide

Leiebil Zwolle

Bilutleie Zwolle

Zwolle ligger 80 kilometer nordøst for Amsterdam og er hovedstad i provinsen Overijssel i Nederland. Byens navn betyr ås, og den ligger mellom de fire elvene rundt byen Ijssen, Aa, Zwarte Water og Vecht. 118.000 innbyggere bor i Zwolle (2008).

Zwolle har vært bosatt siden steinalderen. Den ble først nevnt i 1040 da kirken St. Mikael, som fortsatt eksisterer, ble bygget. Zwolle fikk bystatus i 1230, og ble medlem av Hansaforbundet i 1294. Byen har derfor flere historiske bygninger. Noen av disse er storkirken med sitt berømte orgel, og Vår frues kirke, Onze Lieve Vrouwerkerk, med et 91 meter høyt tårn, begge fra 1400-tallet. En annen severdighet er Byporten Sassenpoort med sine fire tårn, og bymuseeet. Rett utenfor Zwolle ligger Weerribben nasjonalpark, og skogsområdet rundt Ommen er godt egnet for sykling.

Amsterdams Lufthaven Schiphol er 123 kilometer fra Zwolle sentrum.

Norsk bokmål