Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Den Bosch

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Den Bosch inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Den Bosch miniguide

Leiebil Den Bosch

Bilutleie Den Bosch

Hertogenbosch eller den Bosch som byen også kalles, ligger sør for elven Maas ved Zuid-Willems-kanalen. Byen ligger sørøst for Rotterdam og nord for Eindhoven. 33.000 bor i bykjernen, mens med forsteder kommer befolkningen i byen i Nord-Brabant-provinsen opp i 180.000 innbyggere.

Den Bosch er en av Nederlands eldste byer. Byen ble grunnlagt på 1100-tallet. St. Jans katedralen ble bygget på 1300-tallet og er i gotisk stil. Den har en femskipet basilika med en rikt utsmykket fasade og døpefont av kobber. Den Boosch har også Nederlands eldste murbygning, Moorian, fra 1300-tallet som står på markedet og huser turistinformasjonen. Byens rådhus, Stadshuis, har fasade fra 1640. Andre attraksjoner inkluderer et biskopsmuseum med kirkekunst og kunstmuseet i Citadel.

Eindhoven flyplass ligger 16 kilometer fra Hertogenbosch sentrum.

Norsk bokmål