Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Den Haag

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Den Haag inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Den Haag miniguide

Leiebil Den Haag
Bilutleie Den Haag

Haag er Nederlands tredje største by, med 465,000 innbyggere i bykjernen, og 705.000 inkludert forsteder. Haag ligger i Sør-Holland provinsen ved Nordsjøen, sør for Amsterdam. Byen er sete for den nederlandske rejeringen og Parliamentet, og residens for kongefamilien.

Haag er kanskje mest kjent for sin internasjonale domstol, Haagdomstolen. Byen er vakker og har flere kjente bygninger og kunstverk. I Mauritshuis, et  tidligere renessansepalass, er det kunstmuseum med en Rembrandt-samling. Filosofen Spinozas grav ligger i Haag. Haag oppstod omkring et jaktslott ca. 1250. Det tidligere grevelige slottet Binnenhof, som ligger i gamlebyen sammen med bydammen Vijver, er et av byens mest kjente bygg. Lystslottet Huis ten Bosch, er kongelig residens. Byen har attraksjoner som park Clingendael med en japansk hage som er Europas eldste. Her er også Fredspalasset som ble oppført 1907-13 og miniatyrbyen Madurodam.  Strendene er ikke langt unna.

Rotterdam lufthavn ligger 16 kilometer sør for Haag.