Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Heerenveen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Heerenveen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Heerenveen miniguide

Leiebil Heerenveen
Bilutleie Heerenveen

Heerenveen ligger 32 kilometer sørøst for Leeurwarden i provinsen Friesland. 42.000 innbyggere bor i Heerenveen som ligger nord i landet.

Heerenveen ble grunnlagt i 1551, og er mest kjent for sine skøyteløp. Verdenskjente skøyteløpere, olympiske mestere har satt flere verdensrekorder på Thialf innendørs skøyteløp arena. Den var en av verdens første innebdørs baner på 400 meter. Hvert år trekker nye internasjonale løp tilhengere hit. Byens fotballlag SC Heerenveen er i første division og har vært fast UEFA-deltager i flere år. Laget spiller på Abe Lenstra fotballstadium, som har har større setekapasitet enn antall innbyggere i byen. Det er i dag en vindmølle igjen av byens opprinnelige 17: Welgelegen.

Schiphol lufthavn i Amsterdam ligger 106 kilometer fra Hereenveen sentrum, mens Rotterdam ligger 149 kilometer fra byen.