Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Heerlen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Heerlen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Heerlen miniguide

Leiebil Heerlen

Bilutleie Heerlen

Heerlen er en by 20 kilometer nordøst for Maastricht. Heerlen ligger i Limburg-provinsen nær grensen mot Tyskland.94.000 innbyggere bor i bykjernen, 270.000 med forsteder.

Fra gammelt av var Heerlen en romersk by. For 2000 år siden var det et militært bosetning som ga byen navnet Coriovallum.Heerlen var sentrum for det østlige kullfeltet i Limburg, Oostelije Mijnstreek, men kullgruvene er nedlagt i dag. Nå er Heerlen del av et nytt prosjetk som heter Parkstad Limburg, som skal gjøre byen grønnere.  Heerlen har ikke overraskende, attraksjoner som et gruvemuseum, i tillegg til teater, og slottet Hoensbroek bl.a. I midten av august holdes Booch-festivalen her. Besøkende kan gå på tur i Terworm,-området, ri på svarte hester i Bbenzerade, eller sjekke ut byens geologiske og arkeologiske museum.

Maastricht-Achen flyplassen ligger 16 kilometer fra Heerlen.

Norsk bokmål