Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hoofddorp

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hoofddorp inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hoofddorp miniguide

Leiebil Hoofddorp

Bilutleie Hoofddorp

Hoofddorp er en landsby 20 kilometer sørøst for hovedstaden Amsterdam. Hoofddorp ligger i  Haarlemmermeer-provinsen i Amstelland-regionen .70.000 innbyggere bor i landsbyen som tidligere var en innsjø: Haarlemmermeer (2007).

Byen ble grunnlagt i 1853, rett etter at innsjøen Haarlemmmermeer ble drenert. To landsbyer, Kruisdorp og Venneperdorp ble etablert i senteret. I 1868 fikk de navnene Hoofddorp og Nieuw-Vennep. Førstnevnte vokste raskere og ble senteret i regionen. På 1900-tallet var Hoofdorp en del av forsvarslinjen til Amsterdam. Et fort ble bygget langs den største kanalen, øst for Hoofdorp. I 1856 fikk området sin første vindmølle. Dirk David van Dijk bygget møllen som besøkende kan inspisere. Hver sommer arrangeres det en stor festival, Mystery Land, i nærheten av landsbyen, i tillegg til flere andre festivaler. Om våren er det Meer Jazz i sentrum.

Hoofdorp ligger en fire minuters togtur Amsterdams Schiphol flyplass, og er nærmeste by til flyplassen.

Norsk bokmål