Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hoofddorp

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hoofddorp inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hoofddorp miniguide

Leiebil Hoofddorp
Bilutleie Hoofddorp

Hoofddorp er en landsby 20 kilometer sørøst for hovedstaden Amsterdam. Hoofddorp ligger i  Haarlemmermeer-provinsen i Amstelland-regionen .70.000 innbyggere bor i landsbyen som tidligere var en innsjø: Haarlemmermeer (2007).

Byen ble grunnlagt i 1853, rett etter at innsjøen Haarlemmmermeer ble drenert. To landsbyer, Kruisdorp og Venneperdorp ble etablert i senteret. I 1868 fikk de navnene Hoofddorp og Nieuw-Vennep. Førstnevnte vokste raskere og ble senteret i regionen. På 1900-tallet var Hoofdorp en del av forsvarslinjen til Amsterdam. Et fort ble bygget langs den største kanalen, øst for Hoofdorp. I 1856 fikk området sin første vindmølle. Dirk David van Dijk bygget møllen som besøkende kan inspisere. Hver sommer arrangeres det en stor festival, Mystery Land, i nærheten av landsbyen, i tillegg til flere andre festivaler. Om våren er det Meer Jazz i sentrum.

Hoofdorp ligger en fire minuters togtur Amsterdams Schiphol flyplass, og er nærmeste by til flyplassen.