Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Venlo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Venlo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Venlo miniguide

Leiebil Venlo

Bilutleie Venlo

Venlo er en by ved elven Maas, øst for Eindhoven. Byen ligger sørøst i Nederland mot grensen til Tyskland. 92.000 innbyggere bor i byen i Limburg-provinsen (2005).

Venlo er kanskje mest kjent for Venlo-tilfellet, en hendelse under andre verdenskrig som avslørte Storbritannias tilknytning til et attentatsforsøk mot Hitler ved Burgerbraukeller. Venlo var en viktig handelspost langs elven Maas i romertiden. Byen fikk bystatus i 1343 og fra 1364 ble den med i Hansa. Byen har flere vakre middelalderbygninger som St. Martin-kirken og rådhuset. Andre severdigheter inkluderer teateret De Maasport, museet Limburgs og Van Bommel. I februar holder byen, som i 2003 ble kåret til den Europas mest grønne by, karneval, og i august holdes en sommerfest, Zomerparkfeest, i Venlos største park, en fire dagers fest med musikk, film, dans, kunst bl.a.

Düsseldorf lufthavn er 42 kilometer fra sentrum av Venlo.

Norsk bokmål