Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Venlo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Venlo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Venlo miniguide

Leiebil Venlo
Bilutleie Venlo

Venlo er en by ved elven Maas, øst for Eindhoven. Byen ligger sørøst i Nederland mot grensen til Tyskland. 92.000 innbyggere bor i byen i Limburg-provinsen (2005).

Venlo er kanskje mest kjent for Venlo-tilfellet, en hendelse under andre verdenskrig som avslørte Storbritannias tilknytning til et attentatsforsøk mot Hitler ved Burgerbraukeller. Venlo var en viktig handelspost langs elven Maas i romertiden. Byen fikk bystatus i 1343 og fra 1364 ble den med i Hansa. Byen har flere vakre middelalderbygninger som St. Martin-kirken og rådhuset. Andre severdigheter inkluderer teateret De Maasport, museet Limburgs og Van Bommel. I februar holder byen, som i 2003 ble kåret til den Europas mest grønne by, karneval, og i august holdes en sommerfest, Zomerparkfeest, i Venlos største park, en fire dagers fest med musikk, film, dans, kunst bl.a.

Düsseldorf lufthavn er 42 kilometer fra sentrum av Venlo.