Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dunedin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dunedin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dunedin miniguide

Leiebil Dunedin
Bilutleie Dunedin

Dunedin ligger på østkysten av Sørøyen, på øyens sørlige del. Dunedin ligger innerst ved den  smale Otago-havnen. Uthavnen ligger ti kilometer lenger nord i Port Chalmers. Med 110.000 innbyggere er Dunedin den nest største byen på Sørøyen.

Dunedin ble grunnlagt av skotter i 1848. Byens navn stammer fra Skottland, fra Edinburghs gæliske navn, Duneideann. Gaten Baldwin Street i Dunedin skal være en av de bratteste gatene i verden. Her holdes en sjokoladefestival, Dunedin Cadbury Chocolate Carnival, hvert år i juni, der mer enn 30.000 Cadbury Jaffa renner ned bakken. Sjokoladefabrikken Cadbury World har guidete turer året rundt. Bryggeriet Speights Brewery er åpent for besøkende. Andre severdigheter inkluderer naturstier med fantastisk utsikt, og en albatrosskoloni på Taiaora Head, som skal være en av verdens få reirlokasjoner på fastlandet. Dunedin byr også på surfeaktiviteter.

Dunedin Internasjonale Flyplass ligger 30 kilometer sør for sentrum.