Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Taupo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Taupo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Taupo miniguide

Leiebil Taupo
Bilutleie Taupo

Taupo er en by på Nordøyen, som ligger nord for Auckland ved enden av innsjøen Taupo. Innsjøen ligger i et vulkansk aktivt område.  22.000 bor i Taupo.

Taupo ligger like ved en av New Zealands mest besøkte attraksjoner: Huka fossefallene ved Wakato-elven. Lake Taupo Museum og kunstgalleri har utstilinger med maori, vulkansk og historisk fokus. Et Maori-møtested er også rekonstruert her. Fjellet Tauhara som ligger i den sørlige delen av Taupo, og kan bestiges ved klatring. Byen byr også på flere høytsvevende aktiviteter som fallskjermhopping, helikopterturer, i tillegg til turterreng. Et vulkansk aktivitetsenter ligger like nord for byen i Wairakei turistpark, her kan besøkende få en god innsikt i områdets vulkanske sone. Taupo arrangerer også øko-turer til Pureora Forest Park og forteller hvordan maorerne brukte skogens ressurser. På den andre siden, holder Taupo landets største motor arrangement, A1 Grand Prix i januar.

Auckland Internasjonale Flyplass ligger 128 kilometer fra Taupo.