Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Andenes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Andenes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Andenes miniguide

Andenes

Bilutleie Andenes

Tettstedet Andenes (ca. 2.600 innbyggere i 2009) er administrativt sentrum i Andøy kommune i Nordland fylke, og ligger nord på Andøya i øygruppa Vesterålen. Det er gjort arkeologiske funn som tyder på at det har bodd mennesker på Andøya helt siden eldre steinalder.

Det norske luftforsvaret har en større base ved Andenes – Andøya luftstasjon. Den står under NATOs overkommando – og er en av de viktigste bedriftene på Andøya. Ellers foregår det også romforskning og nordlysforskning i nærheten – i tilknytning til Andøya rakettskytefelt.

I tillegg til vakker natur – og midnattssol i sommermånedene – har Andenes en rekke severdigheter å vise fram: Hvalsenteret (med utstillinger om hval og hvalforskning), Polarmuseet (fangst- og fiskerimuseum), Hisnakul (med kulturhistoriske utstillinger knyttet til menneskets møte med naturelementene) og Nordlyssenteret (populært vitensenter) – alle i eller like ved Andenes sentrum.

Andøya Lufthavn, som er samlokalisert med Andøya flystasjon, er en mindre sivil flyplass med daglige ruter til Tromsø og Bodø. Ellers anløper hurtigruta Andøya (Risøyhamn) både på vei nordover og sørover.

Norsk bokmål