Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Arendal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Arendal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Arendal miniguide

Arendal
Bilutleie Arendal

Arendal, som har ca. 40.000 innbyggere (2009), ligger ved Sørlandskysten, ikke langt fra Kristiansand – og er administrativt sentrum i Aust-Agder fylke. Den er nevnt i skriftlige kilder fra 1500-tallet og fikk bystatus i 1723. Tidligere var det kanaler i stedet for gater i byen – som da ofte ble kalt ”Nordens Venedig”. Disse ble etter hvert fylt igjen, men en siste rest utgjør i dag byens populære havnebasseng – Pollen.

Det opprinnelige sentrum ble anlagt på 7 holmer og skjær – og bydelen ble etter hvert hetende Tyholmen etter den største av disse. Her er det fremdeles mange gamle, godt bevarte bygninger. Tyholmen ble i 1991 tildelt den prestisjetunge, internasjonale bevaringsprisen Europa Nostra – og regnes som Arendals viktigste severdighet. Blant bygningene på Tyholmen kan følgende nevnes:  Det gamle rådhuset fra 1812/13 (Norges nest største trebygning), Kløckers hus fra 1826 (som huser Arendal bymuseum), Steenhuset fra 1720-årene (privat museum, som er innebygd i en større trebygning fra 1800-talet) og Det gamle politikammer (1658/1710).

Noen av de øvrige attraksjonene i Arendal: Trefoldighetskirken fra 1888 (med sitt 80 m høye kirketårn – også kalt ”Skagerakkatedralen”), Merdøgård på øys Merdø (skipper- og losmuseum i et hus fra rundt 1640) og Aust-Agder kulturhistoriske senter på Langsæ.

For øvrig er Arendal arrangørsted for to store, internasjonale evenementer hver sommer: Hove-festivalen (Norges største rockefestival, som foregår ved badeperlen Hove på Tromøya) og Norwegian Grand Prix (som er et VM-løp for verdens raskeste båter).

Nærmeste internasjonale flyplass er Kristiansand lufthavn Kjevik, som ligger 63 km sørvest for Arendal.